Design magazin
Design magazin
A Végasztal

TIND End Table

A Végasztal A TIND végasztal egy kicsi, környezetbarát asztal, erős vizuális jelenléttel. Az újrahasznosított acél tetejét vízsugarasra vágják, bonyolult mintával, amely élénk fény- és árnyékmintákat hoz létre. A bambusz lábak alakját az acél tetején található mintázat határozza meg, és a tizennégy láb mindegyike áthalad az acél tetején, majd egy szintre vágja. A felülről nézve a szénsavas bambusz megállító mintát hoz létre, a perforált acélhoz viszonyítva. A bambusz gyorsan megújuló nyersanyag, mivel a bambusz egy gyorsan növekvő fű, nem pedig fatermék.

Projekt neve : TIND End Table, A tervezők neve : Nils Finne, Ügyfél neve : FINNE Architects.

TIND End Table A Végasztal

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.