Design magazin
Design magazin
Étterem

Kalamis Liman Restaurant

Étterem A Kalamis Liman éttermet az Atölye A Architecture tervezte. A projekt bemutatásához animációs filmre volt szükség. Az Ayhan Güneri Építészek által készített animációs film célja étterem realisztikáját tükrözi. A 10 napos időszak Kalamis Liman Étterem modellezési szakasza, amely 1600 négyzetméteres 64 másodperces animációt tartalmaz a rendező színpadra, 800-ban befejeződött. órákban. Az animációhoz készített projektbemutató, 3dsmax, v-ray programok; xeon 16 magos 48 GB-os RAM dell munkaállomás hardvert használtunk.

Projekt neve : Kalamis Liman Restaurant, A tervezők neve : Ayhan Güneri, Ügyfél neve : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Étterem

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.