Design magazin
Design magazin
A Fürdőszobai Bútorok

Eleganza

A Fürdőszobai Bútorok Az Eleganza fürdőszobabútor-gyűjtemény célja a bútoripari kézműves termékek és a kézműves termékek pontosságának, eleganciájának és érzetének modernizálása, modern megközelítés és friss tapintású vonzás a fürdőszoba kultúrájához. modern, művészi és innovatív történet, amely a puha és éles vonalakat egyszerű egyensúlyban ötvözi.

Projekt neve : Eleganza, A tervezők neve : Isvea Eurasia, Ügyfél neve : ISVEA.

Eleganza A Fürdőszobai Bútorok

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.