Design magazin
Design magazin
A Kiskereskedelem

Sport In Street

A Kiskereskedelem A tervezést különféle hangulatjelző táblákkal kezdtük, amelyek meghatározták a fiatalok különböző érdeklődési területeit. A technológia, a szociális hálózatok, a streetart és a természet témáit elfogadták az utcai kultúra üzlet létrehozásához. Az ipari anyagokat az üzlet minden bútorában felhasználták egy hűvös kilátások és a hangulatot megteremtő atmoszférát melegítő természetes anyagok együttesen törekszenek az érzékeny egyensúlyra. A bonyolult formatervezés nagy izgalmat okoz az üzlet rejtett sarkában. A középső magasságban elhelyezett magas kiállítási állványok titoktartás révén kíváncsi az ügyfelekre.

Projekt neve : Sport In Street , A tervezők neve : Ayhan Güneri, Ügyfél neve : SPORT IN STREET.

Sport In Street  A Kiskereskedelem

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.