Design magazin
Design magazin
Dohányzóasztal És Étkezőasztal

Air table

Dohányzóasztal És Étkezőasztal Nagyon érdekes az a mód, ahogyan könnyen eljuthat az alacsony dohányzóasztalról a teljes étkezőasztalra vagy akár egy íróasztalra. A fémcsöveket forgatással kétféle helyzetbe lehet állítani. A fa táblákat csuklópántok fordítják, amelyek növelik az asztal felületét. Ennek a bútornak a neve inspirálta a MacBook Air-t, könnyű érzetének köszönhetően, mind fizikailag, mind vizuálisan.

Projekt neve : Air table, A tervezők neve : Claudio Sibille, Ügyfél neve : M3 Claudio Sibille.

Air table Dohányzóasztal És Étkezőasztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.