Design magazin
Design magazin
Az Oszlopgerendás Az Épületelemek

Brackets

Az Oszlopgerendás Az Épületelemek A tervezés olyan technikai megoldás, amely modulált rendszereket biztosít a háztetőkben lévő haszontalan terek rehabilitálásához az egész világon, miközben alkalmazkodik az egyes épületek korábbi szerkezetéhez. Az egyik többfunkciója a villamos energia megőrzése. Esztétikailag úgy is tervezték, hogy működjön a belső terekben, akár a hozzá tervezett burkolat, akár különféle anyagok vagy bevonatok, vagy a lakberendezési akcentusok, például az asztallapok, asztalok és válaszfalak révén. Ezenkívül napelemes fűtőrendszert is biztosít, amely a terek energiával fenntarthatóvá teszi.

Projekt neve : Brackets, A tervezők neve : Dalia Sadany, Ügyfél neve : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets Az Oszlopgerendás Az Épületelemek

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.