Design magazin
Design magazin
Jármű

Shark

Jármű A cápa egy olyan koncepció jármű, amely képes a húzóerőt hasznos erőssé alakítani, hogy repülni tudjon. A Shark tervezési filozófiája az, hogy először elkapja a húzóerőt, majd amikor járművet a talajról emelik a légáram ellenállása miatt, akkor átjuttatja a légáramot a karjain lévő lyukakon. Ezek a lyukak gyorsan kinyílnak és bezáródnak, oly módon, hogy a Shark kiegyensúlyozottabb maradjon.

Projekt neve : Shark, A tervezők neve : Amin Einakian, Ügyfél neve : Amin Einakian.

Shark Jármű

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.