Design magazin
Design magazin
Városi Logisztikai Rendszer

link

Városi Logisztikai Rendszer A Link egy szinkronizált városi logisztikai rendszer, amely kihasználja a meglévő tömegközlekedési infrastruktúrát. A rendszer lehetővé teszi a rakomány folyamatos és fenntartható elosztását a városban. Ez egy hálózat, amely összekapcsolja a konszolidációs központokat, a környéken lévő tárolóhelyeket és a helyi vállalkozásokat robot-, elektromos járműpark segítségével. Autóbuszok és villamosok követésével a járművek a forgalom zavarása nélkül navigálhatnak a városon. A Link rendszer lerövidíti az elosztási távolságokat, ezáltal csökkenti a tehergépkocsik szükségességét és megnyitja a szállítási alternatívákat az utolsó fél mérföldre.

Projekt neve : link, A tervezők neve : Ayelet Fishman, Ügyfél neve : Ayelet Fishman.

link Városi Logisztikai Rendszer

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.