Design magazin
Design magazin
A Belsőépítészet

CRONUS

A Belsőépítészet Ez a tagok bárja a vezetőknek szól, akik szívesen töltenek elegáns városi éjszakákat. Magától értetődik, hogy valami különlegeset és különlegeset fog érezni azok számára, akik tagságra akarnak válni és hajlandók használni ezt a sávot. Mi több, ha egyszer elkezdi használni a felhasználhatóságot és a kényelem, nagy jelentőséggel bír a működési forma szempontjából. Lehet, hogy ez a két fent említett aspektus meglehetősen furcsa, és a helyes érintés biztosítása volt a kihívásunk. Valójában ez a „két szempont” volt a kulcsszó e bár-társalgó megtervezéséhez.

Projekt neve : CRONUS, A tervezők neve : Aiji Inoue, Ügyfél neve : Doyle Collection co.ltd..

CRONUS A Belsőépítészet

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.