Design magazin
Design magazin
Nyaklánc És Bross

I Am Hydrogen

Nyaklánc És Bross A mintát a makrokozmosz és a mikrokozmosz neoplatón filozófiája ihlette, ugyanazokat a mintákat látva a kozmosz minden szintjén. Az aranyarányra és a fibonacci-szekvenciára hivatkozva a nyaklánc matematikai felépítésű, amely utánozza a természetben megfigyelt fitotaxis mintákat, ahogyan a napraforgó, a százszorszépek és számos más növény látja. Az arany tórus az univerzumot ábrázolja, amelyet a tér-idő szövet borít be. Az "I Am Hydrogen" egyidejűleg a "Design univerzális állandója" és maga az univerzum modelljét képviseli.

Projekt neve : I Am Hydrogen, A tervezők neve : Ezra Satok-Wolman, Ügyfél neve : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Nyaklánc És Bross

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.