Design magazin
Design magazin
Szék

Pillow Stool

Szék Ez egyszerű, de számos jellemzőt magában foglal. Az első réteg és az ülőrész második rétegének acélrudak különböző irányokba mennek, tehát keresztezik egymást, hogy varázslatos megjelenítést hozzanak létre. Az oldalsó szerkezet görbeszámlálója kerek széleket és felületeket kínál a felhasználók számára, hogy kényelmesen ülhessenek rajta. Az ülőrész első és második rétege között a rudak üres helyet jelentenek magazinok vagy újságok tárolására. A szék nemcsak hívó gesztust ad a felhasználóknak, hanem hasznos funkciókat is kínál számukra.

Projekt neve : Pillow Stool, A tervezők neve : Hong Ying Guo, Ügyfél neve : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Szék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.