Design magazin
Design magazin
Csaptelep Csaptelep

Smooth

Csaptelep Csaptelep A sima csaptelep-keverőgép kialakítását a legtisztább henger alakja ihlette, ami természetes módon eredményezi a csövet, ahol áramlik, amíg el nem éri a felhasználót. Az ilyen típusú termékek szokásos komplex formáinak dekonstrukcióját szándékoztuk kialakítani, sima hengeres és meglehetősen minimalista formát eredményezve. A vonalak által okozott karcsú megjelenés meglepővé válik, amikor ez az objektum felhasználói felületként működik, mert ez egy olyan modell, amely a dinamikus kialakítást és a mosdókeverő tökéletes funkcionalitását ötvözi.

Projekt neve : Smooth, A tervezők neve : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Ügyfél neve : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Smooth Csaptelep Csaptelep

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.