Design magazin
Design magazin
Csaptelep Csaptelep

Straw

Csaptelep Csaptelep A Straw csaptelep keverő kialakítását a fiatal és szórakoztató ivószalmas csőszerű formái inspirálták, amelyek nyáron frissítő itallal vagy télen forró itallal készültek. Ezzel a projekttel egyidőben a kortárs, vonzó és szórakoztató tervezés tárgyát akartuk létrehozni. Ha a medencét tartályként feltételezzük, a kezdeti ötlet a csap, mint a felhasználóval való érintkezés elemének hangsúlyozását célozta, ugyanúgy, mint az ivószalma egy itallal való érintkezés.

Projekt neve : Straw, A tervezők neve : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Ügyfél neve : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw Csaptelep Csaptelep

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.