Design magazin
Design magazin
Borház

Crombe 3.0

Borház A Crombé borház üzlet koncepciójának célja az volt, hogy az ügyfelek teljesen új módon vásárolhassanak meg. Az alapötlet az volt, hogy egy raktár kinézetétől és megjelenésétől induljon, amelyhez később fényt és finomságot adtunk hozzá. Annak ellenére, hogy a borokat eredeti csomagolásukban forgalmazzák, a fémkeretek tiszta vonalai továbbra is biztosítják a megismerést és a perspektívat. Minden üveg lóg a keretben ugyanolyan dőlésszögben, amelyben a sommelier kiszolgálná őket. A 12 méteres állványban a pezsgők és a szekrények találhatók. Szekrényenként az ügyfelek biztonságosan akár 30 palackot tárolhatnak.

Projekt neve : Crombe 3.0, A tervezők neve : Five Am, Ügyfél neve : FIVE AM.

Crombe 3.0 Borház

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.