Design magazin
Design magazin
A Tetőtéri Mezőgazdasági Torony

Floating Nests

A Tetőtéri Mezőgazdasági Torony A Loft London Farm Tower képzeletbeli hatalmas fa formájában, amelynek mesterséges koronáján két nagy tetőtéri képződmény van lebegő fészekként elhelyezve. A példa nélküli életvágy (joie de vivre) elképzelése, ugyanakkor a teljes nagyvárosi logisztika felhasználásával. A "lebegő fészek koncepciója" a megfelelő földterület felett a légtér magas kiaknázásán alapszik, a rendelkezésre álló parcellákra gyakorolt minimális hatás miatt. Az összes fészekszint fő felhasználását a vertikális gazdálkodás és a lakható tetőtéri területek keverékeként definiálják.

Projekt neve : Floating Nests, A tervezők neve : Peter Stasek, Ügyfél neve : London .

Floating Nests A Tetőtéri Mezőgazdasági Torony

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.