Design magazin
Design magazin
Kocsi Palacktartó

Baretto

Kocsi Palacktartó Az üveg palackok szállításához az elmúlt évtizedekben használt közönséges műanyag láda, amely tartós, funkcionális és üzleti kommunikációs eszköz is, ugyanazokkal a tulajdonságokkal újjászületik, mint a kerekeken mozgó kis rudakban. Egy bár, üvegtartó és egy kis munkalap, egy tárgyakká, végtelen színben és márkákban lebontva, korlátozott számú darabban gyártva.A márkás műanyag rekeszek újbóli felhasználása évjáratos érzetet ad, amely ugyanakkor modern is. Nem csak az újrahasznosítás kérdése, hanem a funkció újraértelmezése is.

Projekt neve : Baretto, A tervezők neve : boattiverga studio, Ügyfél neve : boattiverga studio.

Baretto Kocsi Palacktartó

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.