Design magazin
Design magazin
A Vállalati Identitás

Glazov

A Vállalati Identitás Glazov egy bútorgyár az azonos nevű városban. A gyár nem drága bútorokat gyárt. Mivel az ilyen bútorok meglehetősen általános jellegűek, úgy döntöttek, hogy a kommunikációs koncepciót az eredeti "fa" 3D betűkre alapozzák, az ilyen betűkből álló szavak a bútorkészleteket szimbolizálják. A betűk a "bútor", "hálószoba" stb. Vagy kollekciónevekből állnak, és úgy vannak elhelyezve, hogy hasonlítsanak a bútordarabokra. A vázolt 3D betűk hasonlóak a bútorokhoz, és levélpapíron vagy fényképészeti háttérrel is felhasználhatók márka azonosításához.

Projekt neve : Glazov, A tervezők neve : Mikhail Puzakov, Ügyfél neve : Glazov furniture factory.

Glazov A Vállalati Identitás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.