Design magazin
Design magazin
Szék

SERENAD

Szék Tisztelem minden szék iránt. Véleményem szerint a belsőépítészet egyik legfontosabb, klasszikus és különleges dolga a szék. A Serenad szék elképzelése egy vízen elhelyezett hattyúból származik, amely megfordult és arcát szárnyak közé tette. Talán a Serenad szék ragyogó és csúszós felületét, eltérő és különleges megjelenéssel, csak nagyon különleges és egyedi helyekre készült.

Projekt neve : SERENAD, A tervezők neve : Ali Alavi, Ügyfél neve : Ali Alavi Design.

SERENAD Szék

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.