Design magazin
Design magazin
A Set Top Box

T-Box2

A Set Top Box A T-Box2 egy új technikai eszköz az internet, a multimédia és a kommunikáció integrálásához, és a háztartási felhasználók számára sokoldalú interaktív szolgáltatásokat kínál, ideértve a hatalmas internetes tartalom lejátszást és a HD videohívásokat. Csatlakoztatva az STB-t a TV-hez a családi hálózati környezetben, a felhasználó gyorsan frissítheti a közös TV-t egy intelligens TV-vel, ami kiváló AV-szórakoztatási élményt nyújt a család felhasználói számára.

Projekt neve : T-Box2, A tervezők neve : Ke Zhang, Ügyfél neve : Technicolor.

T-Box2 A Set Top Box

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.