Design magazin
Design magazin
A Kereskedelmi Terület

De Kang Club

A Kereskedelmi Terület A Dekang a kínai Guangzhou kereskedelmi központjában található. Ez egy SPA és szórakoztató üzlet egyik kereskedelmi projektje. A projekt a "városi táj" tervezési koncepciójában szerepel, amely alapvető nyom a modern városi élet igényeinek való megfeleléshez.

Projekt neve : De Kang Club, A tervezők neve : Yongcai Huang, Ügyfél neve : De Kang Club.

De Kang Club A Kereskedelmi Terület

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.