Design magazin
Design magazin
Gyűrű

Sibilo

Gyűrű A Sibilo gyűrű felhívja a figyelmet egyszerűségére. A fehérarany semleges hangja tiszta felületként szolgál, amely tükrözi a drágakő színét, és a drágakő feszültségbeállítása nem teszi lehetővé más elem számára, hogy felhívja a figyelmet a turmalinra - az egyik legszebb Brazíliában található drágakőre, és a ez az ékszer.

Projekt neve : Sibilo, A tervezők neve : Brazil & Murgel, Ügyfél neve : Brazil & Murgel.

Sibilo Gyűrű

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.