Design magazin
Design magazin
Női Ruha Kollekció

The Hostess

Női Ruha Kollekció Daria Zhiliaeva diplomás gyűjteménye a nőiességről és a férfiasságról, az erőről és a törékenységről szól. A gyűjtemény ihlette egy régi mese az orosz irodalomból. A Réz-hegy háziasszony egy régi orosz mese bányászai varázslatos védőszentje. Ebben a gyűjteményben láthatod a vonalvezetés gyönyörű házasságát, amelyet a bányász egyenruhája és az orosz népviselet kecses kötetei inspiráltak. Csapattagok: Daria Zhiliaeva (tervező), Anastasiia Zhiliaeva (tervező asszisztens), Ekaterina Anzylova (fotós)

Projekt neve : The Hostess , A tervezők neve : Daria Zhiliaeva, Ügyfél neve : Daria Zhiliaeva.

The Hostess  Női Ruha Kollekció

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.