Design magazin
Design magazin
Poszterek

Disease - Life is Golden

Poszterek Ez a projekt abból a vágyból született, hogy olyan koncepciókat hozzunk létre, amelyek szokatlan módon leírják a társadalmi környezetet, és barátságosan érzékenyítik a nézőt. A gondolat az, hogy betegséggel foglalkozzon, és vizuálisan vonzóvá és érdekesgé tegye. A betegség valami rossz, de másképpen is megfigyelhető.

Projekt neve : Disease - Life is Golden, A tervezők neve : Giuliano Antonio Lo Re, Ügyfél neve : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Poszterek

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.