Design magazin
Design magazin
Az Aroma Diffúzor

Magic stone

Az Aroma Diffúzor A Magic Stone sokkal több, mint háztartási készülék, képes varázslatos légkört teremteni. Alakját a természet ihlette, egy kőre gondolva, amelyet a folyó víz simít. A víz elemet szimbolikusan azt a hullámot ábrázolja, amely elválasztja a felső és az alsó testet. A víz a termék kulcseleme, amely ultrahanggal porlasztja a vizet és az illatos olajat, hideg gőzt hozva létre. A hullám motívum a légkör megteremtésére szolgál a LED-es fényen keresztül, amely simán megváltoztatja a színeket. A borító megsimogatásával aktiválható az összes funkciót vezérlő kapacitásgomb.

Projekt neve : Magic stone, A tervezők neve : Nicola Zanetti, Ügyfél neve : Segnoinverso Srl.

Magic stone Az Aroma Diffúzor

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.