Design magazin
Design magazin
Shisha, Vízipipa, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Vízipipa, Nargile Az elegáns organikus vonalokat a víz alatti tengeri élet inspirálja. Egy shisha-cső, mint egy titokzatos állat, minden belégzéssel élve. A tervezésem célja az volt, hogy felfedje az összes érdekes folyamatot, amely a csőben zajlik, például a buborékolást, a füstáramot, a gyümölcsmozaikot és a fények játékát. Ezt úgy értem el, hogy az üveg arányát maximalizálom, és főként azzal, hogy a funkcionális területet a szem szintjére emeljük, a hagyományos shisha csövek helyett, ahol az majdnem el van rejtve a talaj szintjén. Valódi gyümölcsdarabok használata az üvegtestben koktélokhoz növeli az élményt az új szintre.

Projekt neve : Meduse Pipes, A tervezők neve : Jakub Lanca, Ügyfél neve : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Shisha, Vízipipa, Nargile

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.