Design magazin
Design magazin
Bio Asztal

Lunartable

Bio Asztal A formatervezés inspirációja az Apollo Lunar Spider-től származik. Ezért jön a Lunar table név. A Lunar Spider az emberi mérnöki munka, az innovációk és a technológia szimbóluma. Az Apollo Spidernek nincs szerves formája. Szerves alkotókból származik, mint például az emberi bab. A szerves formatervezés, amelyet az innovációk és a technológia, a funkcionalitás és az ergonómia követnek, az építészet és a formatervezés három fontos alapját jelképezik. Ezért a Lunar asztalnak három lába van.

Projekt neve : Lunartable, A tervezők neve : Georgi Draganov, Ügyfél neve : GD ArchiDesign.

Lunartable Bio Asztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.