Design magazin
Design magazin
Az Oktatáshoz Leválasztható Eszköz A

Unite 401

Az Oktatáshoz Leválasztható Eszköz A Unite 401: A tökéletes duó az oktatáshoz. Beszéljünk a csapatmunkáról. Hihetetlenül sokoldalú, két az egyben kialakításával az Unite 401 ideális tanuló eszköz az együttműködésen alapuló tanulási környezetekhez. A táblagép és a notebook kombinációja biztosítja a legerősebb mobil megoldást az oktatás számára, amelyet az mgseries biztonságos kialakítás ösztönöz a legokosabb áron.

Projekt neve : Unite 401, A tervezők neve : Jp Inspiring Knowledge, Ügyfél neve : JP - inspiring knowledge.

Unite 401 Az Oktatáshoz Leválasztható Eszköz A

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.