Design magazin
Design magazin
Az Watchface Collection

TTMM (after time)

Az Watchface Collection A ttmm bemutatja az watchface alkalmazások gyűjteményét, amelyet intelligens órákhoz terveztek, fekete-fehér, 144 × 168 képpontos képernyővel, például Pebble és Kreyos. Itt található 15 egyszerű, elegáns és esztétikus órafelület-alkalmazás modell. Mivel tiszta energiából készülnek, inkább szellemekhez hasonlítanak, mint valódi dolgokra. Ezek az órák a leggazdaságosabb és leginkább környezetbarát, mint valaha léteztek.

Projekt neve : TTMM (after time), A tervezők neve : Albert Salamon, Ügyfél neve : TTMM (after time).

TTMM (after time) Az Watchface Collection

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.