Design magazin
Design magazin
A Multipod

Hive

A Multipod A Hive egy 315 fokos nyitott homlokzati függőleges rácsos kupola, amely hét 45 fokos sugárszakaszból áll. Előre gondolkodás a tervezésben, miközben megőrzi a funkcionalitást és kihívást jelent a meglévő bútorok számára. Az innovatív koncepció egy gömb körül épül fel, formájának egyszerűsítése, a jelenlétében viszont drámai szempontból. A Kaptár vizuális hatást gyakorol minden elfoglalt helyre. Futuro-Virtuoso

Projekt neve : Hive, A tervezők neve : Clive Walters, Ügyfél neve : Senator Specialist Products.

Hive A Multipod

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.