Design magazin
Design magazin
Az Étterem

Rio

Az Étterem Található Kuvait városában, egy olyan körzetben, amely butik éttermeiről ismert. A Rio Churrascaria az egyik első brazil steakház, amely a régióban megnyílt. A cél egy luxus, mégis informális étkezőhely létrehozása volt, amely tükrözi a Rio márkáját és egyedülálló módon szolgálja fel az ételeket (Rodizio stílus).

Projekt neve : Rio, A tervezők neve : Rashed Alfoudari, Ügyfél neve : Rio.

Rio Az Étterem

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.