Design magazin
Design magazin
A Pad

Nessie

A Pad Ez a projekt a "Drop & Forget" koncepció elképzelésén alapul, azaz egyszerű telepítés a helyszínen, minimális telepítési költségekkel, a városi környezet meglévő infrastruktúrájához viszonyítva. A robusztus, gondosan kiegyensúlyozott betonfolyadék-formák átfogó és kényelmes ülési élményt nyújtanak.

Projekt neve : Nessie, A tervezők neve : George Drakakis, Ügyfél neve : ICONPOETRY.

Nessie A Pad

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.