Design magazin
Design magazin
Fotel

xifix2base arm-chair-one

Fotel A karosszék kialakítása a szükséges fizikán és anyagon alapszik - egy végtelen csővel. A stabilitást a hurok-formával érjük el. További konstrukciókra és csatlakozásokra nincs szükség. Ez egy hangulatos fotel - díszek és kiegészítő konstrukciók nélkül. Fémcsomagtartóból és ülésből áll, amely különféle anyagokat, például fa, fém, bőr, szövet vagy Rattan kültéri felhasználását teszi lehetővé. Relaxáló területeken, például nappali, várakozási zónák, irodák és társalgók számára készült - belül és kívül.

Projekt neve : xifix2base arm-chair-one, A tervezők neve : Juergen Josef Goetzmann, Ügyfél neve : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Fotel

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.