Design magazin
Design magazin
Fülbevaló

Reflection

Fülbevaló Ki vagyok én? Ez az a kérdés, amelyet az egész élet során figyelembe fogunk venni. Ez a kérdés volt a tervezésünk középpontjában. Ezek a fülbevalók olyanok, mint az arc visszatükröződése, és talán a legszemélyesebb fülbevalók, amilyen lehet.És ezek a fülbevalók is Például ebben a projektben az egyik fülbevaló alakú profilt John Lennon tervezte, aki soha nem fogja elfelejteni gondolatait, érzéseit és arcát.

Projekt neve : Reflection, A tervezők neve : Zohreh Hosseini, Ügyfél neve : MICHKA DESIGN.

Reflection Fülbevaló

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.