Design magazin
Design magazin
Szemüveg

Mykita Mylon, Basky

Szemüveg A MYKITA MYLON kollekció könnyű poliamid anyagból készül, kiemelkedő egyéni állíthatósággal. Ez a speciális anyag rétegekből készül, a szelektív lézeres szinterelés (SLS) technikának köszönhetően. A hagyományos kerek és ovális-kerek panto szemüveg alakjának újraértelmezésével, amely az 1930-as években divatos volt, a BASKY modell új arcot kölcsönöz ennek a szemüveg kollekciónak, amelyet eredetileg a sportban való felhasználásra terveztek.

Projekt neve : Mykita Mylon, Basky, A tervezők neve : Mykita Gmbh, Ügyfél neve : MYKITA GmbH.

Mykita Mylon, Basky Szemüveg

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.