Design magazin
Design magazin
A Városi Pad

Eternity

A Városi Pad Két ülőpad folyékony kőből. Két robusztus egység kényelmes és átfogó ülő élményt nyújt, ugyanakkor gondoskodik a rendszer stabilitásáról. A pad végei úgy vannak elhelyezve, hogy semlegesítsék a legkisebb mozgást. Ez egy pad, amely tiszteletben tartja a városi környezet meglévő infrastruktúráját. Bemutatjuk az egyszerű helyszíni telepítést. A rögzítési pontok már nem szükségesek, csak dobja el és felejtse el. Óvakodj, a nyolcvanaság közel van. ó igen.

Projekt neve : Eternity, A tervezők neve : George Drakakis, Ügyfél neve : Escofet.

Eternity A Városi Pad

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.