Design magazin
Design magazin
A Lámpatest

Cubeoled

A Lámpatest Mélység, átláthatóság és kontraszt - CUBE | OLED a látható fény ezen alapjait tiszta, monolit alakban értelmezi. 12 átlátszó szerves fénykibocsátó dióda (OLED) panelt helyezünk el egy ortogonális koordinátarendszerben, és 8 optikai / átlátszó kristályüveg kocka közé lamináljuk. A belső üvegfelületekre alkalmazott átlátszó áramkörökön keresztül a monoliton belül összeszerelt OLED panelek áramot kapnak. Aktiváláskor az integrált tömb ezt az átlátszó kockát egyirányú fényforrássá alakítja.

Projekt neve : Cubeoled, A tervezők neve : Markus Fuerderer, Ügyfél neve : Markus Fuerderer.

Cubeoled A Lámpatest

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.