Design magazin
Design magazin
Adaptív Ékszerek Fogalma

Jewel Box

Adaptív Ékszerek Fogalma A Jewel Box olyan adaptív ékszerek fogalma, amelyek a játéktéglák, például a "lego" használatán alapulnak. Ezen elv alapján meg lehet csinálni, visszavonni és újraismételni minden alkalommal egy másik ékszert! A Jewel Box felhasználásra kész, valamint drágakövekkel vagy ékszerekkel is rendelkezik. Nyílt koncepcióként a Jewel Box fejlesztése soha nem ér véget: folytathatjuk az új formák létrehozását és új anyagok felhasználását. Az Ékszerdoboz lehetővé teszi, hogy minden évszakban a ruhák divatát követő színekkel és mintákkal borítson lepedőket.

Projekt neve : Jewel Box, A tervezők neve : Anne Dumont, Ügyfél neve : Anne Dumont.

Jewel Box Adaptív Ékszerek Fogalma

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.