Design magazin
Design magazin
A Csillár

Bridal Veil

A Csillár Ez a művészet - művészeti tárgy világítással. Tágas szoba komplex profilú mennyezettel, mint gomolyfelhők. A csillár helyet foglal el, simán folyik az elülső falról a mennyezetre. A kristály és a fehér zománc levelek a vékony csövek rugalmas hajlításával összekapcsolva hozzák létre a repülő fátyol képét a világ minden tájáról. A könnyű és arany fényű repülő madarak bősége tágasság és öröm érzetét kelti.

Projekt neve : Bridal Veil, A tervezők neve : Victor A. Syrnev, Ügyfél neve : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Bridal Veil A Csillár

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.