Design magazin
Design magazin
Bross

The Sunshine

Bross Ennek az ékszernek a jellemzője, hogy itt egy nagy, komplex kő alakú, amelyet láthatatlan (levegő) keretre állítottak be. Az ékszer tervezés nézete csak az összeszerelési technológiát elrejtő kövekre nyílik meg. Maga a kő két, észrevétlen lámpatesttel és egy gyémántokkal megtöltött vékony lemezen van. Ez a lemez képezi a támasztószerkezet brossok alapját. Tartja, és a második kő. A teljes kompozíciót a kifinomult fő köszörűkő után lehetett lehetővé tenni.

Projekt neve : The Sunshine, A tervezők neve : Victor A. Syrnev, Ügyfél neve : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Sunshine Bross

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.