Design magazin
Design magazin
A Memóriatároló Eszköz

MicroSDHC Plus One

A Memóriatároló Eszköz A Bronze A 'Design Award díjjal elnyert micro SDHC +1 okostelefonokban és hordozható játékeszközökben használható. Az adapterrel a Micro SDHC + 1 átalakul, így kompatibilis, mint egy SD-kártya számítógépes táblagépekhez, hangrögzítőkhöz, kamerákhoz és más multimédiás eszközökhöz. A memória csatlakozó porálló, extrém hőmérsékleti, rozsdaálló, ütésálló, só- és édesvízálló, alkohol-, karcálló, repülőtéri biztonsági és elektromágneses.

Projekt neve : MicroSDHC Plus One, A tervezők neve : Derrick Frohne, Ügyfél neve : Frohne.

MicroSDHC Plus One A Memóriatároló Eszköz

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.