Design magazin
Design magazin
Kézitáska

Handbags 3D

Kézitáska A Mariela Calvé márka szelleme meghatározhatja a modern, nőies és kozmopolita, egyszerű, elegáns és dizájn javaslatát, különös figyelmet fordítva a díszítésre és a részletekre. A kézitáskák és kiegészítők mindegyik kollekciójában kiemelkedik a szerves és építészeti formák kombinációja, finom anyagokkal és élénk színekkel kiegészítve, feltéve, hogy ez a lenyomat annyira különleges és egyedi. Jellemző az új stílus népszerűsítése, ahol a fő szereplők a bőr, a vászon, a neoprén és más gondosan kiválasztott minőségi anyagok.

Projekt neve : Handbags 3D, A tervezők neve : Mariela Calvé, Ügyfél neve : Mariela Calvé.

Handbags 3D Kézitáska

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.