Design magazin
Design magazin
Shisha, Vízipipa, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Vízipipa, Nargile Az elegáns organikus vonalokat a víz alatti tengeri élet inspirálja. Egy shisha-cső, mint egy titokzatos állat, minden belégzéssel élve. A tervezésem célja az volt, hogy felfedje az összes érdekes folyamatot, amely a csőben zajlik, például a buborékolást, a füstáramot, a gyümölcsmozaikot és a fények játékát. Ezt úgy értem el, hogy az üveg arányát maximalizálom, és főként azzal, hogy a funkcionális területet a szem szintjére emeljük, a hagyományos shisha csövek helyett, ahol az majdnem el van rejtve a talaj szintjén. Valódi gyümölcsdarabok használata az üvegtestben koktélokhoz növeli az élményt az új szintre.

Projekt neve : Meduse Pipes, A tervezők neve : Jakub Lanca, Ügyfél neve : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Shisha, Vízipipa, Nargile

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.