Design magazin
Design magazin
A Shisha

Shapes hookah

A Shisha 1) egyedi formatervezés 2) rozsdamentes acél széles körű használata 3) kézi fúvott üveg, max. Füst / folyadék érintkezéshez kialakítva 4) sprinkler a tömítés csúcsán a további füst / folyadék érintkezés érdekében 5) szelep kicserélhető egy második tömlővel 6) a dohánytál hosszabb füstre van kialakítva, de megakadályozza a dohányzás túlmelegedését, a dohányt nem kell feszíteni 7) az összes csatlakozás csavarozható és légmentes 8) a tömlő élelmiszer-minőségű szilikonból áll, szemben a hagyományos tömlőkkel, nincs rozsda vagy rohadás veszélye, a szilikon nem szívja fel az aromákat

Projekt neve : Shapes hookah, A tervezők neve : Shapes, Forta Group llc, Ügyfél neve : Shapes hookahs.

Shapes hookah A Shisha

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.