Design magazin
Design magazin
Lámpa

sa.de01

Lámpa Sarah Dehandschutter olyan szerves formákat hoz létre, amelyeket alig lehetett volna papírra megtervezni, mivel ezek közvetlenül az anyag tulajdonságaiból fakadnak. Egy ívelt rudakra festett ruha természetes és elegáns kehely formát eredményez. Asszimetrikus formája miatt minden szempontból különbözik egymástól, jelezve a folyamatban lévő mozgást. A kehely formájában, megerősített gipszben van. A fény visszatükröződik az átlátszatlan fehér belső felületről, amely titiláló chiaroscuro-t hoz létre, hangsúlyozva a nagyon folyékony formát. A lámpát egy fémrúd függeszti fel, amely egyensúlyban tartja az alakot

Projekt neve : sa.de01, A tervezők neve : Sarah Dehandschutter, Ügyfél neve : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Lámpa

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.