Design magazin
Design magazin
Bross

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Bross A tárgy jellege és külső alakja lehetővé teszi a dísz új kialakításának megváltoztatását. Az élénk természetben az egyik időszak a másikra változik. A tavasz a tél következik, a reggel pedig este. A színek, valamint a légkör is megváltoznak. A képek helyettesítésének, váltakozásának ezt az elvét az „Asia Metamorphosis” díszítéséhez vezetik be, a gyűjteményben, ahol két különböző állapot, két korlátozás nélküli kép tükröződik egy objektumban. A szerkezet mozgatható elemei lehetővé teszik a dísz jellegének és megjelenésének megváltoztatását.

Projekt neve : "Emerald" - Project Asia Metamorphosis, A tervezők neve : Victor A. Syrnev, Ügyfél neve : Uvelirnyi Dom VICTOR.

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis Bross

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.