Design magazin
Design magazin
A Mosópanel Interfész

Project Halo

A Mosópanel Interfész Ez egy vadonatúj felület koncepció a mosógéphez. Sokkal könnyebben használható ezen az érintőképernyőn, mint sok gomb vagy egy nagy kerék. Ez arra készteti Önt, hogy lépésről lépésre válasszon, de nem fogja erre gondolkodni. Azt akarjuk, hogy eltérő színű megjelenítő jelenjen meg, amikor eltérő szövetet és ciklustípust választ, tehát ez remek dolog lehet otthonának. A telefon távoli lesz, értesítést kap, jelentést készít róla, és az interneten keresztül parancsot küld a mosógépéhez.

Projekt neve : Project Halo, A tervezők neve : Juan Yi Zhang, Ügyfél neve : eico design.

Project Halo A Mosópanel Interfész

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.