Design magazin
Design magazin
Az Interakciós Táblázat

paintable

Az Interakciós Táblázat A Festhető egy többfunkciós asztal mindenki számára, lehet egy hétköznapi asztal, rajzasztal vagy egy hangszer. Különböző színű színekkel festhet az asztal felületére, és zenét készíthet barátaival vagy családjával, és a felület a rajzolatot színes érzékelők általi dallammá változtatja. Kétféle rajzolási módszer létezik: a kreatív rajz és a hangjegy rajz, a gyerekek bármit rajzolhatnak, amelyet véletlenszerű zenét akarnak készíteni, vagy használhatják az általunk kidolgozott szabályt, hogy kitöltsék az adott pozícióba az óvodát.

Projekt neve : paintable, A tervezők neve : Nien-Fu Chen, Ügyfél neve : Högskolan för design och konsthantverk.

paintable Az Interakciós Táblázat

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.