Design magazin
Design magazin
Étkezőasztal

Chromosome X

Étkezőasztal Étkezőasztal, amelynek célja nyolc ember ülőhelyének biztosítása, akik nyíl elrendezésben működnek egymással. A teteje egy elvont X, két különféle darabból készült, mély vonallal hangsúlyozva, míg ugyanaz az absztrakt X tükröződik a padlón az alapszerkezettel. A fehér szerkezet három különböző darabból készül, hogy könnyen össze lehessen szerelni és szállítani. Ezenkívül úgy döntött, hogy az alsó rész teak furnér és a fehéres kontrasztja megvilágítja az alsó részt, nagyobb hangsúlyt fektetve a szabálytalan alakú tetejére, ezáltal utalást nyújtva a felhasználók eltérő interakciójára.

Projekt neve : Chromosome X, A tervezők neve : Helen Brasinika, Ügyfél neve : BllendDesignOffice.

Chromosome X Étkezőasztal

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.