Design magazin
Design magazin
Csap

Amphora

Csap Az Amphora sorozat célja a múlt és a jövő összekapcsolása, és lehetőséget ad arra, hogy megtapasztalják az ősi idők alapvető és funkcionális formáit. A mai napig nem volt könnyű elérni az élet forrásvízét. A csaptelep szokatlan formája a mai évszázadok előtti évekből származik, de víztakarékos patronja holnap jön. Az ősi idők utcai szökőkútjaiból tervezett retro csaptelep esztétikus megjelenést nyújt a fürdőszobákban.

Projekt neve : Amphora, A tervezők neve : E.C.A. Design Team, Ügyfél neve : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Amphora Csap

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.