Design magazin
Design magazin
Aktív Hangszóró

db60

Aktív Hangszóró A db60 aktív hangszórót valóban a mobil eszközök felhasználóinak tervezték. A db60 hangszóró stílusa a skandináv tervezési nyelv örökségén és egyszerűségén alapszik. A könnyű használat tükröződik az eredeti formában és a minimalista jellemzőkben. A hangszórónak nincsenek gombjai, és a tiszta kialakításnak köszönhetően felszerelhető mindenhol, ahol nagy hang szükséges. A db60 az otthoni audio és a belsőépítészet határán található.

Projekt neve : db60, A tervezők neve : DNgroup Design Team, Ügyfél neve : DNgroup.

db60 Aktív Hangszóró

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.